DETTE ER HOLI

Holi skaper fargerike opplevelser

I Holi bistår vi våre kunder med en sømløs og profesjonell gjennomføring av deres arrangementer. Vi tilbyr blant annet rådgivning og praktisk/teknisk tilrettelegging. I Holi er vi opptatt av å skape gode opplevelser og verdier sammen med kundene våre, og vi har et stort fokus på kostnadseffektivitet og leveransekvalitet. 

Magnus er en omgjengelig og strukturert person. Han har bakgrunn fra flere år i TV-bransjen, noe som gjør at han er opptatt av kvalitet i alle ledd. Magnus har også opparbeidet seg bred erfaring fra forskjellige nivåer innen konferanser og event. Dette gjør at han behersker de fleste roller i en produksjon og er meget løsningsorientert.

 

For Magnus er prosessen en viktig del av arrangementet og han er opptatt av å sikre trygghet for kunden fra start til slutt.

magnus@holi.no

(+47) 405 50 966‬

51852474_10157011197583582_7043876155056

Håkon har omfattende erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangement. Han er spesialisert i å skreddersy tekniske løsninger tilpasset kundens behov, og holder i alle elementer i forbindelse med teknisk planlegging og gjennomføring. 

Ved å delta i planleggingsmøter med kunden, fanger han også opp alle detaljer som måtte tilkomme i forkant, og løsninger tilpasses dette underveis. 

Under avvikling og rigg, er han også tilstede for å rådgi kunde, samt gjennomføre arrangementet med teknisk personell. 

ha@holi.no

(+47) 959 41 025

Presentasjon av Holi AS.001.png

Thomas har gjennomført en rekke arrangementer og turneer, Thomas har bred erfaringen innen teknisk planlegging og gjennomføring. Han vil alltid finne den beste løsningen for kunden, og har bred erfaring innen lydtekniske løsninger til alle typer arrangement. 

Thomas er også produsent som bistår kunden i oppbyggingen av avviklingen og bistår med en sømløs gjennomføring under avvikling av arrangementet. 

thomas@holi.no

(+47) 480 38 925‬

Daniel er sosial og har alltid et smil på lur. Han har jobbet på de fleste nivåer i konferanser og eventer som alt fra scenemester til prosjektleder for større avviklinger. 

Daniel har mer enn 10 års erfaring fra eventbransjen.

 

Han er meget solid i den operative fasen, og løser potensielle utfordringer som dukker opp i avviklinger på en trygg og god måte. 

daniel@holi.no

(+47) 986 61 325‬

Presentasjon av Holi AS.001.png

Ole er imøtekommende og løsningsorientert i hele prosessen. Han har bakgrunn som lydtekniker og brenner for ryddige og sømløse produksjoner. Kvalitet i leveransen er et nøkkelord, og han strekker seg langt for å oppnå dette. 

 

Ole trigges av å legge til rette for at alle ledd i produksjonen har optimale forhold.

ole@holi.no

(+47) ‭950 93 843‬

Presentasjon av Holi AS.001.png

Steffen driver vårt kontor i Stavanger-regionen. Der bistår han kunder med arrangementsteknisk gjennomføring og er med i hele prosessen fra gryende ide til ferdig prosjekt.

 

Han er også vår tegner når vi skal visualisere løsningene vi presenterer. Steffen har bred teknisk bakgrunn, og innehar kompetanse innenfor de fleste tekniske fagfelt.

steffen@holi.no

(+47) 926 58 917‬